Voordelen Tante Paula

De Tante Paula heeft ontzettend veel voordelen. De elektrische step is bedoeld voor ieder type mens. Jong en oud en zelfs geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. U mag met de step over het fietspad rijden en u hoeft geen helm te dragen.De electrische step is gemakkelijk op te tillen en het stuur is inklapbaar. De step wordt geleverd met kenteken, dus het product is goedgekeurd door de RDW.

 

   

 

De Tante Paula is handig voor korte afstanden, maar wanneer u voor een Ferdinand ll kiest kunt u met een tweede accu langer doorrijden. De snorfiets is niet vervuilend en maakt geen geluid. Wanneer u een dagje met deze elektrische snorfiets hebt rondgereden, kunt u hem ’s avonds opladen. De elektrische step is verder vrijwel kosteloos. Ze is goedkoop in de aanschaf en u bent verder een zeer klein bedrag kwijt per jaar aan de oplaadkosten. Verder ziet de e-step er degelijk en leuk uit.

 

Vooral in Amsterdam is zo’n elektrische step de perfecte oplossing om geen last te hebben van drukte op de weg en parkeerproblemen. U kunt de Tante Paula overal neerzetten, met een stevig slot eraan. U mag zelfs met de step over de Dam rijden! Ook kunt u zo naar het Waterlooplein rijden om een terrasje te pakken of u rijdt bijvoorbeeld naar het Vondelpark om daar een wandeling te maken. Voor mensen op hogere leeftijd is de step een uitkomst. U hoeft niet meer overal naar toe te lopen of te fietsen, maar u gaat gewoon op de step zitten en geeft gas.

 

Het is niet moeilijk om op een Tante Paula te rijden, de step heeft veel grip op de weg. De step is een zeer nieuw product en is gemaakt om luxe, comfort en design met elkaar te combineren. Doordat de step rijdt op elektriciteit draagt u ook uw steentje bij aan een schoner milieu. Maar ook voor studenten is de elektrische step een mooie oplossing. Want wat als je nog een stukje moet lopen vanaf het Centraal Station naar je school? De Tante Paula neem je gewoon mee in de trein, klap je uit en je rijdt er zo mee weg! Maar ook als je een kamer hebt in Amsterdam en je moet nog een eindje fietsen naar school, is het een handig product om op tijd op school mee te komen.En wat dacht u van het pendelverkeer? Laat die auto toch gewoon staan, en neem de Tante Paula. U rijdt milieuzuinig, hebt geen last van parkeerproblemen en staat niet in de file!

Doordat de elektrische step steeds populairder wordt, krijg het rijden erop ook steeds meer privileges.

Dus twijfel niet langer en probeer het uit!


Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap