Model Maximilian ll

Maximilian ll straalt een robuuste agressiviteit uit zonder opdringerig te worden. De zelfbewuste kleuraccenten van de remmen in het klassieke Tante Paula oranje doen denken aan de remsystemen uit de racerij.

Door het consequent veranderen in rally matzwart van alle chroom onderdelen wordt het matzwart van de velgen en het frame nog intensiever. Door de extra sterke voorvork en het brede stuur krijgt de step een zelfbewuste en robuuste uitstraling.

De Italiaanse designspiegel wordt onder het stuur gemonteerd waardoor de step een compact vooraanzicht krijgt. De asymmetrisch geplaatste liggende koplamp doet denken aan de lasergun die bevestigd is aan de voorzijde van James Bond’s Aston Martin.

De carbonlook van de kunststof delen zorgt ervoor dat het matzwart van de step nog beter uitkomt.

De zadelstang, in de vorm van een baseballbat is buitgewoon stabiel en wordt in diverse lengten bijgeleverd. De extra kleine LED achterlamp is geplaatst in een uitsparing in het frame en geeft door de ronde vorm van de achterkant van de step een duidelijk signaal af. De vrij liggende hoge achterpartij vormt een goede ophanging voor het vrijstaande spatscherm van het achterwiel.

De asymmetrisch geplaatste kentekenplaathouder wordt door een swingarm veersysteem afgeveerd en is in alle richtingen bewegelijk. Maximilian ll is ook praktisch mee te nemen. In enkele handelingen is de step in te klappen.

Standaard wordt de Maximilian ll voorzien van een accu met een actieradius van max. 30 km, de accu wordt geleverd in een handige draagtas met draaggordel.

De accu drijft een 1000 Watt sterke motor aan via een onderhoudsarme en slijtagevrije tandwielconstructie, die niet kan vervuilen. (geen ketting)

Prijs: € 1.890,- inclusief kenteken en blauwe kentekenplaat.

Wij kunnen de step aan huis(in Nederland) afleveren voor € 75,- inclusief btw.
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap