Elektrische steps

Wilt u milieuvriendelijk en energiebesparend zijn? En wilt u een voertuig dat weinig kost? Denk dan eens aan de Tante Paula elektrische steps. Deze gloednieuwe, ultramooie steps zijn namelijk ontzettend handig! De elektrische step wordt nu ook verkocht in Amsterdam. In deze drukke hoofdstad is het natuurlijk al helemaal makkelijk om je te verplaatsen met een elektrische step. Het kost bijna niks! U betaalt geen dure benzine meer en geen onderhoud.

Als u op de elektrische step gaat rijden, zorg dan dat de accu volgeladen is. We hebben twee verschillende elektrische steppen; de Ferdinand ll en Leonie. De Tante Paula Leonie elektrische step is de eerste van de twee. Ze is goedkoop met een simpel ontwerp en een goede actieradius. De Ferdinand ll is een luxere uitvoering van de elektrische step met een langere actieradius. U kunt bij deze step ook een tweede accu aanschaffen.

De Tante Paula steps zijn ook ontzettend handig voor op vakantie. Doordat de elektrische steps inklapbaar zijn kunt u ze heel gemakkelijk in de camper of caravan inladen. Wanneer u dan op plaats van bestemming bent kunt u zo met de electrische step gaan rijden, want het kenteken is ook geldig in het buitenland. De elektrische steps maken geen geluid. U kunt er dus ook mee in het bos of park gaan rijden, want de steps zijn milieuvriendelijk en geluidloos.

Om te mogen rijden op een elektrische step heeft u een bromfietscertificaat of een autorijbewijs nodig. De elektrische step rijdt op elektriciteit, u moet dus de stekker van de accu gewoon in het stopcontact steken. Het is een zeer slanke step, waardoor het makkelijk is om er op te rijden. Wanneer u van een luxere uitvoering houdt met wat extra's, kies dan voor de Ferdinand ll elektrische step. Maar het is sowieso al een luxe om op een elektrische voertuig te rijden! Wilt u ervaren hoe het is om op een elektrische step te zitten? Vraag dan om een proefrit!


Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap