Elektrische snorfiets

De Tante Paula is een elektrische snorfiets. Een elektrische snorfiets is een snorfiets die rijdt op elektriciteit. Deze snorfiets verbruikt dus geen benzine. Als de accu van de snorfiets leeg is moet hij opgeladen worden.
Het is belangrijk dat de accu helemaal volgeladen is als u gaat rijden. De snorfiets ziet er leuk en degelijk uit en rijdt op elektriciteit. De snorfiets rijdt niet harder dan 25 km/h.

Vooral in Amsterdam is het ontzettend makkelijk om met een electrische snorfiets te rijden. U mag namelijk overal bij, want het is milieuvriendelijk. Ook is het een voertuig wat u makkelijk van de ene plek naar de andere brengt. Voor de elektrische snorfiets heeft u een bromfietscertificaat of een autorijbewijs nodig.
De Tante Paula step is ontzettend goedkoop. De prijs is inclusief kenteken voor de elektrische snorfiets. Wij hebben twee verschillende modellen van de elektrische snorfietsen. Beide snorfietsen rijden heel fijn en zijn zeer goed geprijsd. Bestel de elektrische snorfiets nu voor maar euro 1290!!

Het design van de snorfiets is hip en mooi. Het rijdt fijn en de snorfiets is heel wendbaar. Met deze schone snorfiets kunt u overal gemakkelijk naartoe en mag u ook natuurgebieden in! Dit omdat deze snorfiets geen milieuvervuilende uitlaatgassen produceert en dus heel schoon is.


Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap