Elektrische scooters

Tante Paula Amsterdam is de officiële en enige dealer voor Amsterdam en omgeving. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen op een elektrische voertuig te laten rijden zodat Nederland milieuvriendelijker en schoner wordt.

Wij willen ervoor zorgen dat mensen zich beter kunnen vervoeren in Amsterdam, terwijl ze op een milieuvriendelijk product rijden. Over de techniek van de elektrische scooter hoeft u zich niet druk te maken, want het is gebleken dat de kwaliteit van de step op zijn hoogtepunt is gekomen. De scooter is goedkoop, makkelijk in onderhoud en de overige kosten zijn minimaal.

               


De scooter ligt stabiel op de weg en is gemakkelijk te besturen. De elektrische step heeft het uiterlijk van een step maar is te hanteren als een scooter. U kunt op het zadel gaan zitten of u kunt staan, en u geeft gas met het gashendel. De elektrische scooter valt onder de categorie van de snorfietsen, u heeft dus ook een bromfietscertificaat(of autorijbewijs) nodig en u hoeft geen helm te dragen.

 

De elektrische step wordt voorzien van kenteken(snorfiets) en kan bij mij worden afgehaald. Vervolgens wordt de step op naam gezet bij het postkantoor en dan kunt u bij mij via de website een verzekering afsluiten.  Daarna is de elektrische step klaar om op weg te gaan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap